Het Dolhuys is tijdelijk gesloten ivm een verbouwing »


Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Bezoek ons
OUTSIDER ART MUSEUM
in Amsterdam.


www.outsiderartmuseum.nl

1 maart 2018

Informatie voor omwonenden van het Dolhuys

De gemeente voert de komende tijd als eigenaar van het Dolhuys renovatiewerkzaamheden uit. Vanaf week 8 (vanaf 18 februari 2018) start aannemersbedrijf Lansink met onderhoudswerkzaamheden aan de gebouwen van Museum Het Dolhuys.

Mogelijk dat in de eerste twee weken nog weinig is te merken van activiteiten, maar dat heeft met voorbereiding te maken. Er zal gestart worden met het opbouwen van een steiger aan de zijde van de Schotersingel. Het kleine (privé)parkeerterrein zal door de aannemer gebruikt worden voor de opslag van spullen en het parkeren van hun auto’s.
Door de werkzaamheden is het mogelijk dat u, als omwonende, daar enige hinder van kan ondervinden, in de vorm van parkeren en geluidsoverlast. De werkzaamheden vinden gedurende maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 16.00 uur plaats. Soms kan dit later worden, wegens uitloop van werkzaamheden. De werkzaamheden vinden steeds per gebouwdeel plaats.

Voor vragen over de werkzaamheden of klachten die met de werkzaamheden te maken hebben, kan contact worden opgenomen met de projectleider van Fa. Lansink, de heer Eric Lassche,  E.Lassche@Lansinkbv.nl.

Delen

Het Dolhuys en het Outsider Art Museum gaan vanaf deze zomer samen onder één naam:

Museum van de geest logo

Het Museum van de Geest heeft twee vestigingen; één in Haarlem en één in Amsterdam. In Haarlem ontdek je op een interactieve manier meer over je eigen geest én die van anderen. In Amsterdam zijn tentoonstellingen te zien met outsider art, waarin kunstenaars hun fantasierijke innerlijke wereld tonen.