Reserveren

tickets

Vragen

reserveringen@hetdolhuys.nl 023-5410682

    De verbouwing
    Vandaag open
Bezoekersinformatie
29 januari 2018

Kandidaten gezocht voor Kansen op werk

Heb jij te maken met een psychische kwetsbaarheid en wil je (weer) aan het werk? Dan is Kansen op werk iets voor jou. Kansen op werk voorziet in een werkervaringsplaats met begeleiding, training en coaching gedurende een jaar. Na dat jaar volgt zo mogelijk de overstap naar betaald werk. Je verkent op eigen kracht de arbeidsmarkt, kijkt wat echt bij je past en ontwikkelt jezelf. En Kansen op werk wérkt, zo laten de ervaringen van de afgelopen vijf jaar zien. Bekijk de ervaringen van de kandidaten op ons YouTube kanaal.

Heb je je werk vanwege angst- of dwangklachten, depressie of andere psychische klachten tijdelijk moeten neerleggen, maar wil je graag de draad weer oppakken? Kom dan langs. De bijeenkomst is vrijblijvend en gratis. Aanmelden doe je bij Elka Velema, velema@hetdolhuys.nl, 023 5410670.

Haarlem
Op maandagochtend 19 februari van 10.00 tot 12.30 uur organiseert Kansen op werk een voorlichtingsbijeenkomst. Mensen uit de regio Zuid-Kennemerland/IJmond (de regio rondom Haarlem) zijn van harte uitgenodigd. Locatie: Dolhuys | museum van de geest.

Driebergen
Op maandagochtend 19 februari van 10.00 tot 12.30 uur organiseert Kansen op werk een voorlichtingsbijeenkomst. Mensen uit de regio Midden – Utrecht zijn van harte uitgenodigd. Locatie: Hoofdstraat 122, 3972 LD Driebergen

Meer informatie over Kansen op werk vind je op www.kansenopwerk.nl

Delen