Reserveren

tickets

Vragen

reserveringen@hetdolhuys.nl 023-5410682

    De verbouwing
    Vandaag open
Bezoekersinformatie
1 maart 2018

Laatste kans! ‘De Maakbare Mens’ sluit.

‘Ooit ’n volmaakt mens ontmoet? En…, beviel ‘t?’ Met deze slogan presenteerde we het afgelopen jaar de tentoonstelling ‘De Maakbare Mens’. Op eigenzinnige wijze stelden we de maakbaarheid ter discussie. Heb je de tentoonstelling nog niet bezocht? Dit is je laatste kans, ‘De Maakbare Mens’ eindigt op maandag 2 april!

Nederlanders willen volmaakt zijn. We streven naar een gezonde geest, vlekkeloos gedrag en een perfect lichaam. Maar hoe lang kunnen we voldoen aan deze hoge eisen? Mensen die dat niet kunnen, vallen buiten de boot. De ‘onvolmaakte’ horen er niet bij, zijn gek, beperkt, eng, zielig of ziek. Maar om echt succesvol te zijn, denk aan beroemdheden, kunstenaars en wetenschappers, moet je dan juist niet afwijken van de norm?

In de tentoonstelling nemen we het begrip ‘maakbaarheid’ onder de loep. Je ontmoet een breed scala aan bijzondere, creatieve geesten en mensen anders functioneren dan doorsnee. Kom langs voor maandag 2 april, ontdek hoe je anders kunt zijn en eindig met een reflectiemoment naar jezelf. Kijk je nu anders naar je zelf? Onvolmaakt is zo gek nog niet… of wel?

Delen