Het Dolhuys is tijdelijk gesloten ivm een verbouwing »


Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Bezoek ons
OUTSIDER ART MUSEUM
in Amsterdam.


www.outsiderartmuseum.nl

31 oktober 2018

Tijdelijke stop donderdagavond programma

In 2019 vieren wij ons jubileumjaar: de oudste vermelding van ons pand is uit 1319. We spreken dus over 700 jaar zorg voor de geest. Omdat ons gebouw achterstallig onderhoud kent is de gemeente als eigenaar begonnen met herstel. Deze gelegenheid grijpen wij aan voor een metamorfose om zo tot het museum van de geest te transformeren. Voor het Dolhuys een uitdagende en spannende tijd.

Ook de donderdagavond programmering wordt tegen het licht gehouden om straks weer met een sterk vernieuwd programma bij te dragen aan onze doelen: een inclusieve samenleving, gebaseerd op gelijkwaardigheid waarin iedereen gehoord en gezien wordt, ook als je geest anders werkt. Voor nu betekent dit dat wij op 22 november 2018 de laatste gast op de donderdag avond verwelkomen. Na die datum onderbreken wij de reeks en komen met een nieuw programma in een gehele vernieuwd Dolhuys / museum van de geest terug.

Ben je vriend van het museum, dan kan je de hele maand november gratis naar het donderdagavondprogramma. Grijp je kans en kom voor de (voorlopig) laatste keer naar het Dolhuys op Donderdag! Reserveren kan online.

Delen

Het Dolhuys en het Outsider Art Museum gaan vanaf deze zomer samen onder één naam:

Museum van de geest logo

Het Museum van de Geest heeft twee vestigingen; één in Haarlem en één in Amsterdam. In Haarlem ontdek je op een interactieve manier meer over je eigen geest én die van anderen. In Amsterdam zijn tentoonstellingen te zien met outsider art, waarin kunstenaars hun fantasierijke innerlijke wereld tonen.