Reserveren

tickets

Vragen

reserveringen@hetdolhuys.nl 023-5410682

Diner: Voeding voor de geest

Diner: Voeding voor de geest

Op donderdag 14 juni staat café Thuys in het teken van de invloed van voedsel op onze geest. Wat is precies de impact van voeding op onze geest? Op welke manier kunnen we hier zelf op inspelen? En in hoeverre mogen we af en toe wel nog zondigen?

Cook & Care-chef Marga van Slooten heeft samen met bioloog en voedingsdeskundige Lida van der Kley een menu samengesteld om optimaal van te genieten. Tijdens het driegangen menu leer je meer over de effecten op de geest van voeding en wat precies gezonde voeding voor de hersenen is.

Het programma ziet er als volgt uit:

18.00 uur: Inloop
18.30 uur: Start driegangen menu
Intermezzo: Lezing over de effecten van voeding op de hersenen
21.00 uur: Natafelen

Tijdens het diner ‘Voeding voor de geest’ serveren we vanaf 18.30 uur een driegangen menu voor €25,00 exclusief consumpties. Reserveer alvast een plekje via onze online kaartverkoop.

MENU

Amuse
Versgeperst sapje van geroosterde biet en wortel gegarneerd met verse dille. Geserveerd met bladerdeegpuntje met Parmezaanse kaas.

Voorgerecht
Verse zalm met groene asperges, linzen, sesamzaad en licht gerookt zout.

Hoofdgerecht
Broccoli gribiche uit de oven met saus van gekookte eieren. Geserveerd met linzenkoekje met spinazie en feta en een groene gemengde salade.

Nagerecht
Zelfgemaakt bananenijs gegarneerd met puur chocoladeschaafsel en geroosterde walnoten.

Delen