Reserveren

tickets

Vragen

reserveringen@hetdolhuys.nl 023-5410682

Mindgym: Yoga voor de geest

Mindgym:  Yoga in het Dolhuys
Prijs: 12,50

Ervaar wat yoga is en hoe je je lichaam en geest in balans kunt brengen. Tijdens de zomervakantie bieden we zes donderdagavonden een yogales in het Dolhuys. De yogales is een Soft Flow les die zijn oorsprong vindt in de Ashtanga traditie. Er worden fysieke yogahoudingen behandeld, maar er is ook ruimte voor ademhalingstechnieken, concentratie, mindfulness en yogafilosofie. De les is zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

De les wordt gegeven door Noortje Meulenkamp van Studio Yoco. Noortje is een opgeleide yogadocent (200hrs RYT) en yogatherapeut (1000hrs CYA International) en haar lessen kenmerken zich door haar nuchtere en liefdevolle manier van lesgeven. Noortje is in staat om je uit je comfortzone te halen zonder dat het eng aanvoelt. Haar grote passie om authentieke yoga te delen met iedereen die hiervoor openstaat, is de kern van haar gehele lesstijl.
www.studioyoco.nl

Kosten: €12,50 per les (incl. gratis museumentree en kop muntthee na de les). Kom je vooraf ook eten? In ons café kun je vanaf 17.30 uur de daghap bestellen voor €12,50. Graag vooraf reserveren.

Delen