Reserveren

tickets

Vragen

reserveringen@hetdolhuys.nl 023-5410682

Muziektheater voorstelling ‘Daddy Issues’

Muziektheatervoorstelling ‘Daddy Issues’

Een oude jas wacht. Een dochter wacht. Op haar vader. De deur gaat open en dicht. Soms komt er een herinnering binnen. Hij was er niet toen ze de wiskunde niet snapte. Hij was er niet toen ze lampen moest verhangen in haar nieuwe huis. Ze schelen steeds minder jaar en op een dag is ze ouder. Hoe praat je met de stilte? En hoe lang is het gezond om iemand vast te houden?

Daddy Issues is een persoonlijk portret van Linde Baaijens over het verlies van haar vader. De muziektheatervoorstelling gaat over loslaten, vasthouden, afscheid nemen en herinneren. Samen met de muzikanten worden op transparante en lichtvoetige wijze zware thema’s aangeraakt. Een voorstelling van mens tot mens en van hart tot hart.

Concept, tekst, spel, muziek: Linde Baaijens
Muziek, spel: Cyrelle Failé en Dorien Polderman
Eindregie: Jelle Zijlstra

De voorstelling Daddy Issues won op het Café Theater Festival de publieksprijs. Middels persoonlijke verhalen laat Linde Baaijens het publiek nadenken over hun eigen leven. Na afloop vindt er een nagesprek plaats.

Delen

Het Dolhuys en het Outsider Art Museum gaan vanaf deze zomer samen onder één naam:

Museum van de geest logo

Het Museum van de Geest heeft twee vestigingen; één in Haarlem en één in Amsterdam. In Haarlem ontdek je op een interactieve manier meer over je eigen geest én die van anderen. In Amsterdam zijn tentoonstellingen te zien met outsider art, waarin kunstenaars hun fantasierijke innerlijke wereld tonen.