Het Dolhuys is tijdelijk gesloten ivm een verbouwing »


Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Bezoek ons
OUTSIDER ART MUSEUM
in Amsterdam.


www.outsiderartmuseum.nl

Museumwinkel

Te gekke geschenken

De museumshop heeft een breed assortiment aan Dolhuys-producten: prikkelende ansichtkaarten, originele cadeau-artikelen en interessante boeken. De cadeau-artikelen hebben veelal een knipoog naar de geest. De collectie Freud-producten, de kleurrijke sokken met geestige spreuken en onze ansichtkaarten zijn inmiddels razend populair in de wijde omgeving!

Een toepasselijk cadeautje voor iedere persoonlijkheid: je vindt het in onze museumshop. Cadeaupakket of relatiegeschenk? Wij denken graag mee bij het samenstellen van een te gek Dolhuys geschenk.

De gehele opbrengst komt ten goede aan het museum en het uitdragen van haar missie. En wist je dat de winkel ook toegankelijk is zonder museumkaartje? Kom en fiets een rondje om voor de Dolhuys shop!

Vanwege de verbouwing van het Dolhuys zijn wij sinds 1 april 2019 voor ruim een jaar gesloten.

Delen

Het Dolhuys en het Outsider Art Museum gaan vanaf deze zomer samen onder één naam:

Museum van de geest logo

Het Museum van de Geest heeft twee vestigingen; één in Haarlem en één in Amsterdam. In Haarlem ontdek je op een interactieve manier meer over je eigen geest én die van anderen. In Amsterdam zijn tentoonstellingen te zien met outsider art, waarin kunstenaars hun fantasierijke innerlijke wereld tonen.