Eenmalige bijdrage

Steun het Museum van de Geest met een eenmalige bijdrage

Word geestverwant

Als Geestverwant steunt u het Museum van de Geest gedurende 5 jaar middels een lijfrente constructie en adopteert u een speciaal project wat over deze periode loopt.

Welke voordelen heb ik als Geestverwant?

  • Alle voordelen van de vrienden van Museum van de Geest
  • Exclusieve voorbezichtiging voor openingen van tentoonstellingen.
  • Het Museum van de Geest stelt kosteloos een lijfrente akte op voor een periode van 5 jaar. Omdat Stichting Het Dolhuys een ANBI status heeft  is deze gift aftrekbaar van het inkomen op grond van de geefwet.
  • Sinds 2017 wordt de steun van de Geestverwant toegekend aan een project naar keuze. Dit zijn projecten die bijdragen aan de randprogrammering van het museum, digitalisering en conservering.

Wat kost het om Geestverwant te worden van het Dolhuys?

€ 500,- per jaar, via een lijfrente akte gedurende 5 jaar. De gift kent grote fiscale voordelen en kan een belastingvoordeel opleveren van 52%

Delen

Het Dolhuys en het Outsider Art Museum gaan vanaf deze zomer samen onder één naam:

Museum van de geest logo

Het Museum van de Geest heeft twee vestigingen; één in Haarlem en één in Amsterdam. In Haarlem ontdek je op een interactieve manier meer over je eigen geest én die van anderen. In Amsterdam zijn tentoonstellingen te zien met outsider art, waarin kunstenaars hun fantasierijke innerlijke wereld tonen.