Het Dolhuys is tijdelijk gesloten ivm een verbouwing »


Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Bezoek ons
OUTSIDER ART MUSEUM
in Amsterdam.


www.outsiderartmuseum.nl

Verhuur

Jouw bijeenkomst omringt door het wonder van de geest

Op zoek naar een locatie voor een vergadering, training, presentatie, personeelsfeest of jubileum? Op een centraal gelegen, historische locatie in Haarlem? Museum van de Geest | Dolhuys beschikt over diverse ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten, diners en recepties.

De combinatie van een monumentaal pand met een bijzondere geschiedenis en een museum vol inspirerende verhalen maken het tot een unieke locatie. Daarnaast is het Dolhuys goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en zelfs per boot.

Wij beschikken over een grote, historische vergaderzaal en een zeer exclusieve Regentenkamer, voorzien van wifi, beamers en schermen. Daarnaast bieden we een sfeervolle serre bij het museumcafé. Op maandag zijn wij gesloten voor publiek en kun je het hele museum exclusief voor je gezelschap huren.

Ontvang je gasten in een uniek eeuwenoud rijksmonument en inspireer ze met een bezoek aan het museum. Opbrengsten uit verhuur komen ten goede aan het museum, zo draag je bij aan onze missie. Voor meer informatie of een offerte kun je contact opnemen met de afdeling reserveringen. (info@museumvandegeest.nl)

Uiteraard wordt er rekening gehouden met corona en is een bezoek aan Museum van de Geest veilig en coronaproof dankzij gepaste maatregelen en 1,5 meter routing.

Het Dolhuys en het Outsider Art Museum gaan vanaf deze zomer samen onder één naam:

Museum van de geest logo

Het Museum van de Geest heeft twee vestigingen; één in Haarlem en één in Amsterdam. In Haarlem ontdek je op een interactieve manier meer over je eigen geest én die van anderen. In Amsterdam zijn tentoonstellingen te zien met outsider art, waarin kunstenaars hun fantasierijke innerlijke wereld tonen.