De verbouwing

Vragen of reserveren

reserveringen@hetdolhuys.nl 023-5410682 ma - vr | 10.00 - 15.00

Vrijblijvende offerte

Verhuur

Let op: In verband met de vernieuwing van het Dolhuys nemen wij zeker tot begin 2020 geen boekingen meer aan. Na de heropening staan wij weer graag voor jullie klaar.

Op zoek naar een locatie voor een vergadering, training, presentatie, personeelsfeest of jubileum? Op een centraal gelegen, historische locatie in Haarlem? Het Dolhuys beschikt over diverse ruimtes voor zowel zakelijke bijeenkomsten als feesten en partijen.

De combinatie van een monumentaal pand met een bijzondere geschiedenis en een museum vol inspirerende verhalen maken het tot een unieke locatie. Daarnaast is het Dolhuys goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en zelfs per boot.

Wij beschikken over een middelgrote vergaderzaal, een zeer exclusieve Regentenkamer en een sfeervol ingericht museumcafé. Alle ruimtes zijn voorzien van wifi, beamers en schermen. Op maandag zijn wij gesloten en kun je het hele museum exclusief voor je gezelschap huren.

Bij het Dolhuys is je evenement in goede handen. Wij verzorgen diverse cateringarrangementen en op aanvraag is er van alles mogelijk. Uiteraard kan je het event combineren met een bezoek aan het museum.

Opbrengsten uit verhuur komen ten goede aan het museum, zo draag je indirect bij aan het uitdragen van onze missie.

Voor meer informatie of een offerte kun je contact opnemen met de afdeling reserveringen.

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte!

  • Bedrijfsgegevens