Het Dolhuys is tijdelijk gesloten ivm een verbouwing »


Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Bezoek ons
OUTSIDER ART MUSEUM
in Amsterdam.


www.outsiderartmuseum.nl

Specificaties

  • Plenair; max 90 personen
  • Aantal workshopruimtes; 3 a 4
  • Buiten openingstijden: dagelijks van 17:00-23:00 uur en op maandagen.

Het Dolhuys Exclusief

Het museum voor jezelf (tijdelijk niet beschikbaar)

Specificaties

  • Plenair; max 90 personen
  • Aantal workshopruimtes; 3 a 4
  • Buiten openingstijden: dagelijks van 17:00-23:00 uur en op maandagen.

Let op: In verband met de vernieuwing van het Dolhuys is verhuur op dit moment niet mogelijk. Tot september 2019 kunnen wij geen voorstellen uitbrengen omdat de arrangementen rondom verhuur nog worden ontwikkeld. Helaas is het nog niet bekend vanaf wanneer er weer bijeenkomsten en feesten in het Dolhuys kunnen worden georganiseerd. Bedankt voor jullie begrip en graag tot ziens in een schitterend vernieuwd Dolhuys.

Voor een groter evenement is het mogelijk het complete museum te huren, bijvoorbeeld voor een symposium, personeelsdag of een klein congres. Met het museum als decor krijgt je event vanzelf een exclusieve, authentieke sfeer.

Er zijn meerdere ruimtes waar bijvoorbeeld workshops georganiseerd kunnen worden, er is een plenair deel mogelijk tot 90 personen en in het sfeervolle museumcafé met ruim terras kunnen gasten genieten en netwerken tijdens een lunch of borrel.

Uiteraard kunnen wij ook een rondleiding verzorgen door het museum. Voor veel groepen een welkome en verrassende onderbreking van het programma.

Mocht je een event willen organiseren met meer dan 90 personen, dan kan het museum nog uitbreiden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Delen

Het Dolhuys en het Outsider Art Museum gaan vanaf deze zomer samen onder één naam:

Museum van de geest logo

Het Museum van de Geest heeft twee vestigingen; één in Haarlem en één in Amsterdam. In Haarlem ontdek je op een interactieve manier meer over je eigen geest én die van anderen. In Amsterdam zijn tentoonstellingen te zien met outsider art, waarin kunstenaars hun fantasierijke innerlijke wereld tonen.