Het Dolhuys is tijdelijk gesloten ivm een verbouwing »


Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Bezoek ons
OUTSIDER ART MUSEUM
in Amsterdam.


www.outsiderartmuseum.nl

Trouwen

Ja, ik wil! (tijdelijk niet beschikbaar)

Let op: In verband met de vernieuwing van het Dolhuys is verhuur op dit moment niet mogelijk. Tot september 2019 kunnen wij geen voorstellen uitbrengen omdat de arrangementen rondom verhuur nog worden ontwikkeld. Helaas is het nog niet bekend vanaf wanneer er weer bijeenkomsten en feesten in het Dolhuys kunnen worden georganiseerd. Bedankt voor jullie begrip en graag tot ziens in een schitterend vernieuwd Dolhuys.

“Als ik verliefd ben, ben ik rijp voor het gekkenhuis” – Peter Buwalda

Het Dolhuys is een prachtige plek voor jullie bijzondere dag; een monumentaal pand gelegen in een rustgevend park aan het water. Het café biedt ruime mogelijkheden op culinair vlak en is een perfecte locatie voor een receptie of feest. Het Dolhuys is centraal gelegen, heeft een heerlijk terras en is zelfs met de boot bereikbaar. In en om het museum kan een mooie bruidsreportage gemaakt worden.

Vanwege de verbouwing van het museum is het tot en met najaar 2019 helaas niet mogelijk om de huwelijksceremonie bij ons te voltrekken en tot het najaar van 2019 nemen we geen boekingen buiten openingstijd meer aan. Na die tijd staan wij met een nog mooiere locatie met alle faciliteiten voor jullie klaar. Voor informatie en reserveringen kun je terecht bij onze afdeling reserveringen.

Delen