Het Dolhuys is tijdelijk gesloten ivm een verbouwing »


Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Bezoek ons
OUTSIDER ART MUSEUM
in Amsterdam.


www.outsiderartmuseum.nl

Trouwen

Ja, ik wil! (tijdelijk niet beschikbaar)

Let op: tijdelijk niet beschikbaar

“Als ik verliefd ben, ben ik rijp voor het gekkenhuis” – Peter Buwalda

Het Museum van de Geest is een prachtige plek voor jullie bijzondere dag; een monumentaal pand gelegen in een rustgevend park aan het water. Het café biedt ruime mogelijkheden op culinair vlak en is een perfecte locatie voor een receptie of feest. Het Museum van de Geest is centraal gelegen, heeft een heerlijk terras en is zelfs met de boot bereikbaar. In en om het museum kan een mooie bruidsreportage gemaakt worden.

Vanwege de verbouwing van het museum is het tot en met najaar 2019 helaas niet mogelijk om de huwelijksceremonie bij ons te voltrekken en tot het najaar van 2019 nemen we geen boekingen buiten openingstijd meer aan. Na die tijd staan wij met een nog mooiere locatie met alle faciliteiten voor jullie klaar. Voor informatie en reserveringen kun je terecht bij onze afdeling reserveringen.

Delen

Het Dolhuys en het Outsider Art Museum gaan vanaf deze zomer samen onder één naam:

Museum van de geest logo

Het Museum van de Geest heeft twee vestigingen; één in Haarlem en één in Amsterdam. In Haarlem ontdek je op een interactieve manier meer over je eigen geest én die van anderen. In Amsterdam zijn tentoonstellingen te zien met outsider art, waarin kunstenaars hun fantasierijke innerlijke wereld tonen.