Het Dolhuys is tijdelijk gesloten ivm een verbouwing »


Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Bezoek ons
OUTSIDER ART MUSEUM
in Amsterdam.


www.outsiderartmuseum.nl

Museumcafé

Smullen in het museum

Tijdelijk gesloten

Vanwege de verbouwing van het Dolhuys en café Thuys zijn wij sinds 1 april 2019 voor ruim een jaar gesloten. Wij kijken ernaar uit je daarna in een schitterend vernieuwd Dolhuys weer te mogen ontvangen met een heerlijke kop koffie en groot stuk taart.

Museumcafé Thuys

In ons sfeervolle Museumcafé Thuys ben je van harte welkom voor een goede kop biologische Red Beans koffie, Thuysgemaakte lunch of een borrel met lekkere hapjes. In de zomermaanden is het op ons terras heerlijk vertoeven, een verborgen pareltje in de stad waar je volledig onthaast van de alledaagse drukte.

We werken bij Thuys zoveel mogelijk met biologische, duurzame streekproducten en lokale leveranciers die zich verbinden aan re-integratieprojecten. Zo zijn wij trotse aanbieder van onder andere Panesco Molenaarsbrood, echte boerenkaas en de onweerstaanbare appeltaarten van het Appeltaart Imperium.

In ons team bieden we altijd ruimte aan een aantal werkervaringsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We bieden ze een veilige plek waar ze zichzelf mogen zijn, kunnen groeien in hun eigen tempo en waar ze gezien en gewaardeerd worden. Daarnaast werken we met een team van vrijwilligers.

Dit maakt Thuys tot zoveel meer dan een sfeervol café, het is een bijzondere ontmoetingsplek waar iedereen welkom is!

Bekijk de menukaart.

Delen

Het Dolhuys en het Outsider Art Museum gaan vanaf deze zomer samen onder één naam:

Museum van de geest logo

Het Museum van de Geest heeft twee vestigingen; één in Haarlem en één in Amsterdam. In Haarlem ontdek je op een interactieve manier meer over je eigen geest én die van anderen. In Amsterdam zijn tentoonstellingen te zien met outsider art, waarin kunstenaars hun fantasierijke innerlijke wereld tonen.