De verbouwing
    Vandaag open
Bezoekersinformatie

Reserveren

tickets

Vragen

reserveringen@hetdolhuys.nl 023-5410682

Museumcafé

Smullen in het museum

In ons sfeervolle Museumcafé Thuys ben je van harte welkom voor een goede kop biologische Red Beans koffie, Thuysgemaakte lunch of een borrel met lekkere hapjes. In de zomermaanden is het op ons terras heerlijk vertoeven, een verborgen pareltje in de stad waar je volledig onthaast van de alledaagse drukte.

We werken bij Thuys zoveel mogelijk met biologische, duurzame streekproducten en lokale leveranciers die zich verbinden aan re-integratieprojecten. Zo zijn wij trotse aanbieder van onder andere Panesco Molenaarsbrood, echte boerenkaas en de onweerstaanbare appeltaarten van het Appeltaart Imperium.

In ons team bieden we altijd ruimte aan een aantal werkervaringsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We bieden ze een veilige plek waar ze zichzelf mogen zijn, kunnen groeien in hun eigen tempo en waar ze gezien en gewaardeerd worden. Daarnaast werken we met een team van vrijwilligers.

Dit maakt Thuys tot zoveel meer dan een sfeervol café, het is een bijzondere ontmoetingsplek waar iedereen welkom is!

Bekijk de menukaart.

Iets te vieren?

Buiten openingstijden is Thuys exclusief te huur voor feesten en partijen tot 100 personen. De locatie is uitermate geschikt voor huwelijken, borrels, diners, lezingen en debatavonden. We koken vanuit onze eigen keuken en hebben daarnaast een aantal leuke samenwerkingen met cateraars waardoor we invulling kunnen geven aan vrijwel alle wensen.

Natuurlijk ontvangen we je graag voor een kop koffie om samen tot het perfecte plaatje te komen. Informatieverzoeken, beschikbaarheidscheck en een afspraak maken kan via reserveringen@hetdolhuys.nl

Openingstijden

maandag – gesloten
dinsdag – 10.00 tot 17.00 uur
woensdag – 10.00 tot 17.00 uur
donderdag – 10.00 tot 17.00 uur
vrijdag – 10.00 tot 17.00 uur
zaterdag – 10.00 tot 17.00 uur
zondag – 10.00 tot 17.00 uur

1 januari, 27 april en 25 december zijn we gesloten.

Delen